Redaktionellt

Vill du göra en insats för Hammarby Bandy?


 

Vill du vara med och utveckla vår grönvita klubb till en ännu större och starkare bandyförening för barn, ungdomar och seniorer. Du som följer något av alla våra lag på Zinkensdamm, herrlaget, damlaget, något av alla våra ungdomslag eller bandyskolan är en viktig person för vår klubb. Dina tankar om hur vi kan bli ännu bättre för bandyn och för alla aktiva och supportrar är värdefulla för oss.

 

 

Du är lika välkommen oavsett om du vill jobba med bandyskolan, ekonomin, ungdomsbandyn, eventen kring elitseriematcherna, marknadsfrågor, kommunikation eller annat som gör klubben ännu bättre.

 

 

Styrelsen för Hammarby Bandy möts minst en gång i månaden och däremellan har man ofta någon eller några uppgifter att jobba med. Alla jobbar ideellt och man gör så mycket man kan, vill och hinner i tätt samarbete med sina styrelsekollegor och andra bajare inom bandyn.

 

Är du intresserad av att vara med? Eller känner du någon annan som är det? Kontakta valberedningen senast i mitten av maj genom  helene_lindstrand@hotmail.com eller 072-569 88 40.

 

 

Grönvita hälsningar

Helene Lindstrand
Jens Göthberg
Anders Malmqvist


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se