Redaktionellt

Förslag till styrelse Hammarby IF bandy 2019/2020


 

Stadgan säger att ledamöter föreslås för en mandatperiod på 2 år, förutom ordföranden som föreslås på ett år. Sex ledamöter har ett år kvar på sitt förordnande från förra årsmötet.

 

Ledamöterna fördelar olika arbetsuppgifter sinsemellan. Styrelsen ska bestå av en ordförande och 7-9 ledamöter. Uppdrag som kan fördelas är vice ordförande, sekreterare/dokumentansvarig, ekonomiansvariga, barn- och ungdomsansvariga, marknads- och säljansvariga mfl. Valberedningen har valt att föreslå en maxstorlek (1+9) på styrelsen, eftersom arbetsuppgifterna är många och intresset har varit glädjande stort.

 

De föreslagna ledamöterna beskrivs kort nedan.

 

 

Anders Gidrup, ordförande (omval 1 år)
Uppväxt på Tingvalla isstadion med IF Boltic som moderklubb. Har varit ledamot i Svenska Bandyförbundets tävlingskommitté och har ett stort nätverk i svensk bandy. Har en lång bakgrund inom Försvarsmakten, omskolad till polis och numera säkerhetschef vid Locum AB med ansvar för sjukhusen inom Region Stockholm. Har varit ordförande i Hammarby IF Bandy under ett år. Familj med två döttrar, och den yngsta spelar bandy.

 

 

Magnus Alfredsson (nyval 2 år)
Föreningsbakgrund med ledar- och styrelseuppdrag i bandyföreningen GT76, Björkhagens golfklubb mm. Är speaker på Hammarby Bandys damers matcher sedan några år. Jobbar med infrastrukturprojekt i anläggningsbranschen.

 

Per Dalin, (omval 1 år)
Är kassör i föreningen. Förälder till två bandyspelande ungdomar. Har varit ledare i ungdomslag inom klubben i många år. Arbetar som ekonomichef.

 

 

Carin Jahn (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Fd domare i Kammarrätten. Har ett stort Hammarbyhjärta, där bandyn har en särskild plats. Har ett förflutet som fritidspolitiker i Stockholms stad med särskild inriktning på idrotts- och stadsbyggnadsfrågor. Är gympaledare för barn- och flickgrupper i GK Hermes.

 

 

Fredrik Nyman (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Bandyskolad i Wettershaga GoiF (numera SIF Norrtelje). Hammarbyskolad på Ringvägenläktaren på Zinkensdamm. Har två barn i ungdomsverksamheten och två syskon i seniorverksamheten. Är tränare för klubbens 08-spelare. Arbetar som konsult inom e-handel, onlinemarknadsföring och kommunikation.

 

 

Jonna Nyman ledamot (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Spelare och motor i Hammarby Bandys damlag. Tidigare tränare för klubbens 04-spelare. Engagerad i mycket på Zinken och kring klubben.

 

 

Jens Sjöberg (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Idrottsbakgrund från både bandy och ishockey i Hammarby. Utbildad Sport Manager på GIH. Arbetar som ungdomshockeytränare.
Pär Steen (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Jobbar med inköp i byggvaruhandeln. Tidigare ordförande i Skogås handbollsförening. Har ett stort intresse för idrott som upplevelse.

 

 

Helena Westin (nyval 2 år)
Föreningsbakgrund som tränare och ledare inom fotboll och bandy. Föreningsuppdrag inom museibranschen mm, bland annat som kassör. Förälder till en ungdom i våra juniorlag. Jobbar med verksamhetsutveckling och förändringsledning.

 

 

Kristina Öijer (nuvarande ledamot, ett år kvar)
Nuvarande ledamot, ansvar för materialfrågor mm. Har varit ungdomsledare i klubben i många år, bland annat som lagledare i sonens tidigare lag. Engagerad i cateringverksamheten under herrelitseriematcherna och är matchsekreterare på ungdomsmatcher.

 

När det gäller AB är förslaget att det inte sker några ändringar. Det är alltså Anders Gidrup, Tony Johansson, Fredrik Claesson och Per Dalin (suppleant) som valberedningen föreslagit.

 

Hammarby Bandy

 


Kommentarer inaktiverade.

Copyright © 2018 Hammarby Bandy. Alla rättigheter reserverade.

Hammarby IF Bandyförening Box 17116, 104 62 Stockholm info@hammarbybandy.se